TEAM
Kinder
fysiotherapie 

TEAM

Kinderfysiotherapie 

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek.

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek.

Mijn naam is Manouk Kessels. In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik de Master bewegingswetenschappen gedaan en ben ik via mijn eindopdracht in contact gekomen met de kinderrevalidatie. Ondanks dat ik eigenlijk al wist dat ik met kinderen wilde werken was die ervaring voor mij doorslaggevend om de master Kinderfysiotherapie te gaan doen en in 2019 ben ik hieraan afgestudeerd! In september 2017 ben ik in de praktijk begonnen met werken en in de afgelopen jaren heb ik al veel kinderen en hun ouders mogen helpen! Het is steeds weer genieten om al die blije en trotse gezichtjes te zien stralen! Ik probeer er dan ook elke keer weer een feestje van te maken!

Specialisaties en cursussen:

  • Medical Taping Concept
  • Zuigelingenasymmetrie 1 met plagiocephalometrie
  • Fysiotherapie bij Ontwikkelingsstoornissen bij Kinderen van 0-2 jaar (FOK).
  • Kinderfysiotherapie bij kinderen met autisme

Mijn naam is Elisa Schocke. In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens het schrijven van mijn scriptie heb ik de kans gehad om een zwangerschapsvervanging als (kinder)fysiotherapeut in de kinderrevalidatie bij Adelante te mogen doen. Ik heb altijd al gezegd dat ik met kinderen wilde werken en het werken bij Adelante heeft dit alleen nog maar meer bevestigd. Daarom ben ik afgelopen september meteen begonnen met de master Kinderfysiotherapie, welke ik verwacht in 2024 af te ronden.

Sinds november 2021 ben ik werkzaam in MC de Linde en kom ik nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk. Iedere dag opnieuw doet het me goed om die vrolijke gezichtjes te zien als de kinderen iets lukt! Als een kind weer kind kan zijn!

Specialisaties en cursussen:

  • Medical Taping Concept

Mijn naam is Aniek Bemelmans en ik ben sinds 1 november werkzaam als kinderfysiotherapeut i.o. binnen het team. Ik ben begin 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut en na een half jaar gewerkt te hebben met volwassen wist ik dat ik graag iets anders wilde. Ik heb kinderen altijd heel leuk gevonden en mede door de geboorte van mijn nichtje realiseerde ik me dat ik hier echt iets mee moest doen. Afgelopen september ben ik dan ook begonnen met de master kinderfysiotherapie.

Sinds ik werkzaam ben binnen MC de Linde denk ik echt nog meerdere keren per dag ‘wat vind ik dit leuk!’.
Op dit moment behandel ik de oudere kinderen (5-18) en loop ik regelmatig mee met Manouk om ook ervaring op te doen met de kleintjes.

Ik kijk ernaar uit om jullie de komende tijd tegen te komen en te helpen!

BABY’S EN DREUMESEN

PEUTERS EN KLEUTERS

BASISSCHOOLLEEFTIJD

JONGEREN EN PUBERS

OEFENGROEPEN

KINDERTEAM MC DE LINDE

Kinderfysiotherapie

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek.